جراحی مغز و اعصاب

مقالات مغز و اعصاب

جراحی مغز و اعصاب

مقالات مغز و اعصاب

تشخیص و درمان تومورهای ناحیه پینه آل


تومورهای ناحیه پینه آل تومورهای اولیه سیستم عصبی مرکزی (CNS) هستند. این تومورها در مغز (در غده صنوبری) شروع می شوند اما می توانند به نخاع گسترش یابند.

برای تشخیص دقیق ، در صورت امکان، بخشی از بافت تومور در حین جراحی برداشته می شود. سپس یک نوروپاتولوژیست باید بافت تومور را بررسی کند

درجات تومورهای ناحیه پینه آل چیست؟

تومورهای CNS اولیه بر اساس محل تومور، نوع تومور، میزان گسترش تومور، یافته های ژنتیکی، سن بیمار و تومور باقیمانده پس از جراحی، در صورت امکان جراحی، درجه بندی می شوند.

تومورهای ناحیه پینه آل بر اساس ویژگی‌هایشان در چهار درجه و زیرگروه دسته‌بندی می‌شوند (درجه 1، 2، 3 یا 4 که به‌عنوان درجه I، II، III، IV نیز نوشته می‌شود).

  1.  پینئوسیتوم درجه 1 تومورهایی با درجه پایین هستند. این بدان معناست که سلول های تومور به آرامی رشد می کنند.
  2. تومورهای پارانشیمی یا پاپیلاری صنوبری درجه 2 یا 3  ناحیه پینه آل هر دو تومورهای درجه متوسط ​​هستند. این بدان معناست که تومورها پس از برداشتن شانس بیشتری برای بازگشت دارند.
  3. پینئوبلاستوم درجه 4  بدخیم (سرطانی) است. این بدان معنی است که آنها تومورهایی با رشد سریع هستند که تمایل به حمله به بافت مجاور دارند.  

تومورهای ناحیه پینه آل در سی تی اسکن یا ام آر آی چگونه به نظر می رسند؟

تومورهای ناحیه پینه آل معمولاً به صورت یک توده جامد ظاهر می شوند که با کنتراست روشن می شوند. در سی تی اسکن، ممکن است کلسیم وجود داشته باشد. پینئوبلاستوما ممکن است به ساختارهای اطراف مغز گسترش یابد

علت ایجاد تومورهای ناحیه پینه آل چیست؟

سرطان یک بیماری ژنتیکی است – یعنی سرطان در اثر تغییرات خاصی در ژن‌هایی ایجاد می‌شود که عملکرد سلول‌های ما را کنترل می‌کنند. ژن ها ممکن است در بسیاری از انواع سرطان جهش یافته (تغییر شوند) که می تواند رشد و گسترش سلول های سرطانی را افزایش دهد. علت بیشتر تومورهای ناحیه پینه آل مشخص نیست. پینئوبلاستوم می تواند در افراد مبتلا به اختلال ژنتیکی ارثی رتینوبلاستوما دو طرفه رخ دهد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد