جراحی مغز و اعصاب

مقالات مغز و اعصاب

جراحی مغز و اعصاب

مقالات مغز و اعصاب

ستون فقرات کمری


ستون فقرات کمری قسمت پایینی ستون فقرات است که در زیر بخش های گردنی و قفسه سینه قرار دارد و از پنج مهره با شماره L1-L5 تشکیل شده است. وظایف ستون فقرات کمری عبارتند از:

حمایت از بالاتنه: ستون فقرات کمری بیشتر وزن بالای بدن شما را تحمل می کند.
توزیع وزن بدن: ستون فقرات کمری به توزیع یکنواخت وزن بدن در سراسر لگن کمک می کند. این امر به ویژه هنگامی که ایستاده اید یا راه می روید بسیار مهم است.
امکان انجام طیف وسیعی از حرکات بدن: عضلات کمر و انعطاف‌پذیری ستون فقرات کمری به تنه شما اجازه می‌دهد در همه جهات حرکت کند - از جلو به عقب (فلکسیون و اکستنشن)، پهلو به پهلو (خم شدن پهلو) و دایره کامل. (چرخش)، و همچنین پیچ و تاب. دو مهره آخر کمر امکان انجام بیشتر این حرکت را دارند.برای ارتباط با بهترین جراح دیسک کمر در تهران اینجا کلیک کنید
محافظت از نخاع: نخاع شما که توسط استخوان های ستون فقرات محافظت شده و احاطه شده است، از پایه جمجمه شروع می شود و در اولین مهره کمری متوقف می شود. مهره های موجود در ستون فقرات شما همچنین یک محفظه استخوانی برای اعصابی که از انتهای نخاع شما پایین می آیند فراهم می کند. این اعصاب (دم اعصاب) دم اسب نامیده می شود .
کنترل حرکات پا: اعصابی که از دم اسب و نخاع تحتانی منشعب می شوند، احساسات و حرکت پا را کنترل می کنند.
ستون فقرات کمری مستعد آسیب و درد است زیرا بیشتر وزن بدن شما را تحمل می کند. علاوه بر این، ستون فقرات کمری انعطاف‌پذیر است، به این معنی که دامنه حرکتی بیشتری را امکان‌پذیر می‌کند، اما در مقابل آسیب‌پذیری نیز آسیب‌پذیرتر است.

نمودار کمر
کمر با تقسیم شدن به پنج بخش با برچسب مهره های L1 - L5 طبقه بندی می شود. هر یک از این بخش ها می تواند علائم خاصی را ایجاد کند که می تواند بر کمردرد شما تأثیر بگذارد.

کمر-L4-L5-دیسک-فتق
L1: بالاترین بخش ستون فقرات کمری.

L2: حاوی انتهای مناسب نخاع است. همه مهره های فراتر از این نقطه فقط دارای اعصاب نخاعی هستند نه نخاع.

L3: مهره میانی ستون فقرات کمری

L4: این دومین تا آخرین بخش ستون فقرات کمری است

L5: بخش نهایی ستون فقرات کمری.

اثرات مشکلات کمر در طول زمان
رگ به رگ شدن یا کشیدگی کمر شایع ترین شکل کمردرد است . بدن می تواند در موقعیت های خاص مانند بلند کردن اجسام سنگین یا آسیب های تروماتیک بیش از حد تحت فشار قرار گیرد. همچنین می تواند با افزایش سن تحت تاثیر قرار گیرد، جایی که دیسک های ستون فقرات به مرور زمان بیشتر مستعد ترک و پارگی هستند. رگ به رگ شدن یا کشیدگی باعث درد در عضلات پشت می شود که ممکن است باعث احساس سوزش یا درد شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد